Bel nu: 03 652 00 50

MET ONZE SERVICE GENIET U ALTIJD VAN WARM WATER

Verspil geen water en maak snel gebruik van warm water in België dankzij een boiler uit ons gamma. Onze firma heeft verschillende types aan boilers. Geef ons uw wensen of opmerkingen gerust door dan selecteren wij met u het ideale type voor uw dagelijks gebruik.

WARMTEPOMPBOILER

U doet ongetwijfeld een slimme investering met de aankoop van een warmtepompboiler bij ons. Het warm water zal snel door uw kranen lopen voor een zalig bad, douche of om de afwas te doen. Dit type van boiler haalt een veel hoger rendement dan een gewone boiler en het is heel milieuvriendelijk. Er kan eventueel nog een zonnecollector aangekoppeld worden.

ELEKTRISCHE BOILER

Een andere mogelijkheid is dat u voor een elektrische boiler kiest. Ook hier geven wij u graag alle advies en technische informatie zodat u de aankoop met een goed gevoel doet. Net als bij onze andere diensten bieden wij u hierbij meerdere mogelijkheden. Een emaille of een koperen boiler met elk voorzien van hun kenmerken schaft u daarom met veel vertrouwen bij ons aan.

Voor beide boilersystemen werken wij samen met hoogstaande kwaliteitsmerken. Telefoneer ons snel om van onze service en materialen te genieten.