Bel nu: 03 652 00 50

Plafondverwarming

Wie in België plafondverwarming wenst, kiest voor ons vakmanschap en expertise. Deze vorm van verwarming is gebaseerd op een aangename stralingswarmte en heeft als voordeel dat het geen plaats inneemt.

NEEMT GEEN PLAATS IN

Plafondverwarming in België wordt samen met de noodzakelijke isolatie geplaatst op een houtstructuur of op metalstuds. Na de plaatsing wordt het plafond afgewerkt met het materiaal van uw keuze (hout, gyproc,…). Het is perfect voor bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Deze is meestal relatief beperkt in ruimte om verwarming te voorzien. Door deze in het plafond te verwerken heeft u geen plaatsverlies en heeft u een aangename warmtespreiding over de hele ruimte.

KEUZE IN GROOTTE EN VERMOGEN

Het is leverbaar in twee courante breedtes namelijk veertig en zestig centimeter. De lengte is ‘onbeperkt’. Het vermogen van de plafondverwarming bedraagt 150W/m² of 200w/m². De regeling hiervan gebeurt door middel van een thermostaat.

Ook in de nieuwe lage energie woningen is dit een perfecte optie. U heeft maar een beperkt vermogen nodig en toch wordt de warmte egaal verspreid over de ruimte, of zelfs enkel aan de ramen/ deuren om u het nodige comfort te geven!

Laat ons gerust even langskomen om deze toepassing met u te bespreken.