Bel nu: 03 652 00 50

De kachel en oplaadregeling geïnstalleerd als een geheel door onze technici

De oplaadregeling van de accumulatiekachels, zowel bij dynamische als statische verwarming, kan op twee manieren gebeuren.

De eerste mogelijkheid is dat u zelf regelt hoeveel warmte u nodig heeft. U moet de knop op de juiste stand zetten om de volgende dag voldoende warmte te hebben. In de praktijk wordt er echter maar een paar keer per jaar aan de knop gedraaid en blijft de regeling redelijk constant.

REGELAARS

Om u van dit ongemak te verhelpen zijn er oplaad regelaars. Deze meten doormiddel van een buitenvoeler de temperatuur buiten, en bepalen hierbij hoe de oplading moet zijn. Op deze manier heeft u een juistere regeling van de warmte.

Met deze regeling bespaart u dus energie. U zal nooit deuren en ramen moeten openen omdat het binnen te warm is.

VERSCHILLENDE TYPES

Met onze zaak werken wij steeds met de Unicomp 557 als hoofdstation. Deze geeft een zeer goede regeling en de nodige parameters kunnen worden ingesteld om u een optimaal comfort te garanderen.

In een appartementsgebouw of een grote woning met meerdere comfortzones kan u door middel van onderstations, zoals een Unicomp 561.1, steeds uw warmtebehoefte regelen.

Bij Simons BVBA hebt u met de oplaadregeling in België, de verwarmingstoestellen en de plaatsing steeds een totaalpakket. Doe er vandaag nog een beroep op.