Bel nu: 03 652 00 50

Ontdek de voordelen van een efficiënte accumulatieverwarming

Met Simons BVBA kan een accumulatieverwarming in België volledig op maat van uw project geplaatst worden. Wij zijn ruim 30 jaar uw specialist voor het verwarmen van uw huis.

Zowel voor het aansluiten, het herstel en het vervangen van uw verwarming kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw specialist in onder andere diverse elektrische installaties, warmtepompen, boilers, accumulatieverwarming en sanitaire voorzieningen.
Wij staan iedere dag voor u klaar om u te voorzien van de juiste producten en we helpen u graag bij het oplossen van al uw warmteproblemen!

GESPECIALISEERD IN ACCUMULATIEVERWARMING

Een van onze specialismen is accumulatieverwarming. Dit verwarmingssysteem slaat ’s nachts de warmte van uw verwarming op en geeft deze overdag geleidelijk vrij. Door de uitstekende isolatie van de accumulatiekachel kunnen grote hoeveelheden en hoge temperaturen warmte worden opgeslagen. Bij Simons BVBA verkopen we enkel systemen die u een optimaal comfort en lage energiekosten bieden.

OPLAADREGELING

Wanneer u bij ons accumulatieverwarming aankoopt, hebt u de keuze uit twee verschillende oplaadregelingen. U kunt ervoor kiezen zelf de hoeveelheid warmte die u nodig heeft te regelen of het systeem zelf de juiste temperatuur te laten bepalen aan de hand van de buitentemperatuur.

Heeft u vragen over de oplaadregeling of onze verwarmingen? Neem dan contact met ons op via info@simonsbvba.eu of bel ons op 0475 76 45 84.